nullsix Yardımcı Üye
| Konu: Nutraxin Psyllium Husk Fiber ile İshal Sorunum Düzeldi Perş. Tem. 24, 2014 10:31 pm | |
| Nutraxin Psyllium Husk Fiber ile İshal Sorunum Düzeldi Yaklaşık bir sene boyunca düzensiz aralıklarla ishal sorunu yaşadım. Ne yediysem, ne içtiysem bu durumdan bir türlü kurtulamadım. Hatta bazen sancılı bir şekilde olunca tuvalete gitmek bile beni rahatlatmıyordu. Kahveler, kolalar ve daha kulaktan duyduğum nice tavsiye. Hepsini denememe rağmen ishal durumundan bir türlü kurtulamadım. Daha sonra bu böyle olma diyerek doktora gittim. Keşke daha erken gitseydim. Çünkü doktorun iyileşmem için bana verdiği bitkisel ilaç Nutraxin Psyllium Husk Fiber sayesinde sadece bir kaç haftada eski sağlığıma kavuşmayı başardım. Bağırsaklarımı tamamen temizleyerek düzenli ve sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayan Nutraxin Psyllium Husk Fiber aynı zamanda da ishal sorunumuda tamamen ortadan kaldırmayı başardı. Tek yaptığım bu bitkisel ürünü bir bardak su ile içmek oldu. Gerisini ürün halletti zaten. Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i kullandığımdan bu yana asla ishal sorunu ile yeniden karşılaşmadım. Sizde karşılaşmak istemiyorsanız mutlaka Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i denemelisiniz. kabızlık - Nutraxin.com.tr | |
|