bazkriz Yardımcı Üye
| Konu: Gündem Haberleri Salı Mayıs 16, 2017 4:46 am | |
| Ãlkemizde, her gün basın gündeminde, televizyonlarda ve internet aÄlarında pek çok teknoloji haberleri ile karÅılaÅırız. Her gün geliÅen teknoloji ile artık bazen aÄzımızı açık izlediÄimiz ya da okuduÄumuz, teknoloji ile ilgili birçok haber izler ve okuruz. Gerek akıllı telefonların uÄradıÄı deÄiÅim, gerek bilgisayarların, ya da elektronik eÅyaların haberlerini internet sayesinde teknoloji haberleri oku aracılıÄı ile kolaylıkla bulabilir ve merak ettiklerimizi okuyabiliriz. Bu seçenek sayesinde, istediÄimiz araçların, özelliklerini, uÄradıkları deÄiÅimleri, yapılacak olan deÄiÅiklikleri gözlemleyebiliriz. Sıkça deÄiÅen diÄer bir gündem ise eÄitimdir sektörüdür. EÄitim sektöründe de, her gün yeni yeni eÄitim haberleri ile karÅı karÅıya kalırız. Girilen sınavlarda iptal edilen sorular, girilecek olan sınavlar da, ne gibi detaylar var? Ya da ne kadar puan alınmalı? Gibi pek çok eÄitim ile ilgili sorularımıza yanıt bulabiliriz. Aynı zamanda, Milli EÄitim Bakanımız Nabi Avcı'nın, hemen hemen her gün, eÄitim ile ilgili yaptıÄı güncel açıklamaları, internet aÄları sayesinde internette, ya da televizyonlarda basın mensupları sayesinde görüp okuyabiliriz. | |
|