GeleceÄimizin garantisi olan gençlerimizin daha iyi eÄitim alması çok önemlidir. Bu konuda
Kadıköy öÄrenci yurtları olarak gençlerimizin daha iyi yaÅam Åartlarında eÄitim almalarını ve yurtlarımızda kalabilmelerini saÄlıyoruz. Sektör içerisinde lider konumda olmamız sayesinde öÄrencilerin her türlü olanaklardan yararlanması mümkün olmaktadır. Ä°stanbul Kadıköy' de yer alan özel öÄrenci yurdumuzda erkek ve kız öÄrenciler rahat ve konfor bir yaÅam sürebilmektedir.
Kadıköy kız öÄrenci yurtları içerisinde en temizi ve en kalitelisi olan Ãzel Zorlu ÃÄrenci Yurdu ile hizmetinizdeyiz.
Yurt Olanakları Nelerdir?
Kadıköy erkek öÄrenci yurtları yurtta saÄlanan olanaklar ile de dikkat çekmektedir. Sabah kahvaltısı, ortak çalıÅma alanları, çizim masaları, ücretsiz wifi kullanımı, 7/24 aktif olan tüm yurtta kamera sistemi, 24 saat hizmete açık olan spor salonları bulunmaktadır. Yıkama, kurutma ve ütü olanaklarının bulunması sayesinde öÄrenciler çamaÅırlarını kolayca yıkayabilmektedir. Oda temizliÄi ve çöp toplama zamanında yapılarak öÄrencilerin hijyenik ortamlarda kalması saÄlanmaktadır.
Neden Biz?
Kadıköy'ün merkezinde yer alan özel öÄrenci yurdumuz içerisinde kalan bireylerin çok daha iyi eÄitim almasına olanak tanımak adına tüm ihtiyaçları karÅılanmaktadır.
https://zorluogrenciyurdu.com/