Butik dershane olarak yeni eÄitim öÄretim döneminde Ankara'nın çeÅitli semtinde hizmete baÅlamıŠbulunmaktayız. Butik
dershane Ankara; Eryaman, Ãankaya ve Kızılay olmak üzere isteÄiniz semti seçerek profesyonel eÄitim kadromuz ile geleceÄinize yön verebilirsiniz.
Hizmetlerimiz
Profesyonel eÄitim kadronuzun yanı sıra eÄitim koçluÄu, rehberlik hizmetleri, öÄrenci takibi ve aksamayan veli bilgilendirme sistemimiz ile deÄerli öÄrencilerimizin yeteneklerini keÅfetmeleri, zamanlarını verimli kullanarak ulaÅmalarını hedefliyoruz.
Butik Dershane Ayrıcalıkları
Test Fen
butik dershane olarak Ankara ilimizde bölge genelinin en seçkin eÄitim olanaklarını sunmak en büyük hedeflerimiz arasındadır. Kurumumuz kitle dershaneleri tercih etmeyen birebir eÄiti odaklı, özel 7 - 8 kiÅilik sınıflarda eÄitim almak isteyen öÄrencilerini bünyesine almaktadır. ÃÄrencilerin mevcut baÅarılarını gün geçtikçe arttırarak hedefe taÅımak kurumumuzun baÅlıca ilkeleri arasında yer almaktadır.
ÃÄretim Modelimiz
UyguladıÄımız öÄretim modeli eÄitim sistemleri arasından özenle seçilmiÅ olan modern bir uygulama sistemidir. Glaser' in Temel ÃÄrenme Modelini en güncel yöntemler ile uygulamaya almaktayız. Böylelikle öÄrencilerimiz; hedeflerini belirleyip uygun adımlarla eÄitimleri için gereken materyal, kaynak ve verimli zaman tarihinde bulunmaktadır.
http://butikdershanesi.com/