Araç kurtarma iÅlemlerinizde anında ulaÅım saÄlamak için iyi bir fırsat. DolmuÅ, minibüs, kamyon ve arabanız arızalandıÄında ya da bir problem meydana geldiÄinde
oto çekici ile irtibat kurabilirsiniz. Uygun fiyat politikası sayesinde en iyi Åekilde hizmetler alabilirsiniz. Profesyonel ve kaliteli hizmetler de memnuniyetiniz ön planda tutulur. Ne kadar uzaklıkta olursanız olun, en yakın Åubeden sizlere yol yardım servisi gönderilir.
Avantajlı Kurtarma Ä°Ålemleri
LastiÄiniz patladıÄında veya küçük bir kaza sonucunda yarı yolda kaldıÄınız zaman
oto kurtarma hizmeti avantajıyla arabanız alınır. Tamamen iÅini bilen kiÅiler ile çalıÅılır. Arabanız çekilirken zarar görmez. Bu kaliteli hizmetlerden her müÅteri yararlanabilir. Adresinizi verebilir ve yol yardım desteÄi alabilirsiniz.
Ä°letiÅime Nasıl Geçilir?
Yol yardım hizmeti almak istiyorsanız iletiÅim saÄlamanız gerekmektedir.
Araç kurtarıcı hizmetleri tamamen uygun fiyatlarla eÅlik ediliyor. Anında iletiÅim saÄlamak için telefon bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Adres bilgilerinizi firmaya vermelisiniz. Kısa sürede olduÄunuz yere gelinerek, araçlarınız çekilir. Araçlarınız her zaman profesyonel bir Åekilde çekilir. Haftanın her günü ve her saati hizmetler veriliyor.
http://www.cekici.ist/