Ãocuklarımızın gelecekte saÄlıklı ve baÅarılı insanlar olabilmeleri için küçük yaÅlardan baÅlayarak onları eÄitmemiz ve öÄretmemiz gerekir. DoÄru eÄitim Åekliyle Åekillendirilen çocuklar ilerleyen yaÅları boyunca sürekli bu farkı hisseder ve yaÅatırlar. Küçük yaÅta çocukların beyin geliÅimi ne kadar desteklenirse sonrasında zekaları ile bunu gösterirler.
Okul öncesi ve sonrası verilen eÄitim çocuÄun zekasında önemli yer tutar.
Zeka Ve Akıl Oyunları Zekayı GeliÅtirir
Zeka geliÅtirici oyunlar,
akıl oyunları oyuncakları henüz geliÅme döneminde ki çocukların beyin geliÅiminde etki gösterir. Bu oyunlarla vakit geçiren çocukların zekaları daha geliÅmiÅtir. Oyunların yanında
etkinlik kitapları ile bilgi eÅliÄinde desteklenen eÄitim ve oyunlar tetris, ahÅap puzzle, bul tak oyuncaklar, boyama kitapları, bulmacalar gibi etkinliklerin olduÄu kitaplar çocuÄunuzun hoÅça vakit geçirmesinde önemli rol oynar.
EÄitim Seti Ä°le Tam EÄitim
Ä°nternet aracılıÄıyla kolaylıkla sahip olabileceÄiniz
eÄitim setleri çocuÄunuzun geleceÄe emin adımlarla ilerlemesine olanak saÄlar. Ana sınıfı ve kreÅlerde öÄretmenler tarafından kullanılan bu setleri dilerseniz siz de evlerinizde deÄerlendirebilir ve çocuÄunuzu eÄitebilirsiniz. EÄitim evde baÅlar, okulda devam eder, geleceÄiniz olan çocuklarınızı erken yaÅta eÄitmeye baÅlayın.
https://www.okuloncesidestek.com/