Her Site Burada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Her Site Burada

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapOyun Yöneticisi mi CsDurağı mı? Siteni10

Oyun Yöneticisi mi CsDurağı mı?

YazarMesaj
haticem
Moderatör
Moderatör
haticem

Kadın Mesaj Sayısı : 19

Oyun Yöneticisi mi CsDurağı mı? Empty
MesajKonu: Oyun Yöneticisi mi CsDurağı mı?   Oyun Yöneticisi mi CsDurağı mı? Icon_minitimePaz Kas. 13, 2022 1:06 am

2'sinin arasındaki farklar şöyle

Oyun yöneticisi aylık fiyat olarak daha pahalı, csdurağı ucuz. Fakat csdurağında bazı ipler yıllık alınabiliyor sadece, onları hariç tutuyoruz.
Oyuncu sayısı olarak denk diyebilirim, ben pek fark görmedim. Oyt'de olan burda pek oyuncu yok csd geçiyorum der, csd'de olan burda pek user yok oyt geçeyim der.
Oyun yöneticisinin sunucularında donanım limiti yok. Csdurağında ise sunuculara maksimum 1 gb ram ve %50 cpu veriliyor. (Ucuz sunucularda 512 mb ram ve %40 cpu izni var.) Eğer çok eklenti yüklemeyi düşünüyorsanız oyun yöneticisini öneririm.
Oyun yöneticisinin ping değerleri csdurağına göre biraz fazla. Şöyle örnek verebilirim. Oyt'de ortalama 30-35 arası ping alıyorum, Csd'de 15-20.
Oyun yöneticisi yurtdışı erişimleri limitli, csdurağında böyle bir kısıtlama yok. Bunu belirtme sebebim hostingi yurtdışında bulunan websiteme sunucu bilgilerimi göstermek istiyordum fakat oyunyöneticisi engellediği için yapamıyorum. Csdurağında böyle bir engel yok.

cs 1.6 jailbreak server

Panellerinde pek bir fark yok. Birkaç özellik dışında.
Oyun yöneticisinde ftp erişimi sınırlı ve zip'li yükleme imkanı yok. Csdurağında ftp erişimi daha rahat ve zip'li atılıp kolayca dosya yüklenebiliyor.
Oyun yöneticisinde eklentilerde bir yasaklama yok (varsada denk gelmedim). Csdurağında eklentilerde çok yasaklı komut uyarısı alıyorsunuz. Birçok kodu engellemişler, açıkçası sinir bozucu bir durum.
Oyunyöneticisinde plugins.ini erişimi yok. Csdurağında var. (benim için pek önem arz etmiyor, yinede belirteyim dedim)
Oyunyöneticisinde servera girenler diye bir yer yok, Csdurağında var.

Ben paneli manuel kullanan biriyim. Örneğin admin ekleden yetkili eklemem, ftp den düzenleyen biriyim. Bu sebeple benim yorumumla başkasınınki farklı olabilir.
Ancak oyt paneli benim için daha kullanışlı gözüküyor.

Bunun dışında
Oyun yöneticisi daha resmi duruyor. 10 sene önceki destek nasılsa hala aynı kalitede. Csdurağından geçmişte sunucu almadım. Ancak sahibinin iletişim şekli, forumlardaki yazılarını görünce bana pek kurumsal hissiyat vermedi.
Kısacası ihtiyaca ve bütçeye göre seçimde bulunmanızı tavsiye ederim.

Oyun Yöneticisi mi CsDurağı mı?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisi Yazılımı - Hmsotel.com
» SuluBoya.Net - Oyun Haberleri ve Oyun Forumu
» Online Oyun ürünleri - oyun-bayi.com
» Torrent.oyun-pazari.net farkıyla torrent oyun indir
» İo Oyun Listeleri