Ãlkemizde son yıllarda en çok ihtiyaç duyulan konulardan biride kariyer ve meslek uzmanlıÄı koçluÄudur. Ä°nsanlar kariyerlerine ne doÄrultuda yöne vereceklerini ve ileride ne olacaÄını tam olarak kestiremezler. Türkiye'de oluÅan bu boÅluÄu doldurmak adına çeÅitli kurumlardan ve devletten hamleler gelmektedir. Bu hamlelerden en kaliteli ve baÅarılı olanı sizlerle paylaÅmak istiyoruz.
Kariyer adam uzaktan eÄitim kurumları kariyer planlaması ve meslek uzmanlıÄı konularında 2010 yılından beri bu boÅluÄu kaliteli bir Åekilde doldurmaktadır.
KurulduÄu ilk günden beri büyük bir deÄiÅim ve geliÅim gösteren kurum artık rakipleriyle dünya pazarında bile çok rahat rekabet edebilmekte ve en iyi olmayı kendilerine hedef olarak koymaktadır. Bu doÄrultuda istihdam ve kariyer konularında, hükümetin hazırlamıŠolduÄu teÅvik planlarının önemli bir uygulayıcısı konuma gelen
kariyeradam eÄitim kurumları hedefine adım adım ilerlemektedir.
75 Åehir ve 14 ülkede eÄitim gerçekleÅtiren kurum, daha fazla ülke ve Åehre hizmet götürme konusunda da oldukça istekli durumdadır. Bu alanda Avrupa'da Hizmet kalitesi bakımından da "Avrupa'nın en iyi çıkıŠyapan uzaktan eÄitim kurumu ödülünü'' alan
kariyeradam yorum hakkında sizde bir Åeyler söyleyebilirsiniz.
http://tuketicimemnuniyeti.com/egitim/kariyeradam-egitim-kurumlari/