Uzaktan eÄitim programlarına olan talebin artmasıyla birlikte
kariyeradam, verdiÄi hizmetle Türkiye'deki ihtiyaca çözümler üretme konusunda listenin baÅ sırasında yer alıyor. AttıÄı her adımla geliÅimini sürdüren eÄitim kurumu olarak ön plana çıkıyor olmasıyla beraber, rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye'deki en iyi uzaktan eÄitim programını sunmasının yanı sıra Avrupa ve dünya çapında da önemli baÅarılara imza atmaya devam ediyor.
Kariyer Adam, onaylı uzaktan eÄitim programlarıyla birlikte dünya çapında bu alanda aktif olarak hizmet vermekte olan kurumlarla rekabet seviyesinde çıtayı yükseltiyor. Belirlenen hedefte, dünyanın en iyi olmak için çalıÅmaların devam ettiÄi bilinirken; hedefine de adım adım yaklaÅıyor. Her geçen gün daha da büyük bir kurum haline geliyor olması baÅarısını ispatlıyor.
Türkiye'nin farklı Åehirlerine uzaktan eÄitim programlarını sunan bir kurum olması itibariyle, birinci sırada yer alırken Avrupa'nın da 4.sırasına yerleÅmiÅ durumda. YakaladıÄı çıkıÅla birlikte Avrupa'da en iyi çıkıŠyapan eÄitim kurumu ödülüne layık görülen
kariyeradam yorumu uzmanlar tarafından da pozitif deÄerlendiriliyor. Hizmet kalitesiyle birlikte kurum hem Avrupa'da hem de dünyada en üst basmaÄa çıkmak için programlarını sürdürüyor.
http://www.guncelsonhaber.com/kariyeradam-kariyer-adam-egitim-kurumlari-parmak-isirtan-basarisi/