Ãocuklar için sınavlara girmek ve bu sınavlardan yüksek baÅarı elde etmek gün geçtikçe daha da zor bir hale geldi. Tam gün eÄitim imkanı ile
Kızılaydaki dershaneler öÄrenciler için baÅarıyı daha kolay hale getiriyor. Seviye belirleme sınavları ile öÄrenciler kendi seviyelerinde eÄitim alarak bilgiyi özümseyerek eÄitim alıyorlar.
Kalıcı ÃÄrenme Teknikleri
Bilgiyi kalıcı hale getirmeye çalıÅan öÄretmenler öÄrencilerin seviyelerine en uygun yöntemleri bularak klasik çözüm tekniklerinden ziyade daha kısa yöntemlerle soru çözümü gösteriliyor. Sınav esnasında kesinlikle en ufak bir zaman kaybı yaÅanmadan öÄrenciler soruları hızlı bir Åekilde çözerek baÅarı oranlarını yükseltiyorlar. Kaliteli eÄitimde bilgiyi öÄrenmekten ziyade yerinde ve doÄru bir Åekilde kullanabilmek önemlidir.
Sınav Ãncesi Hazırlık Dersleri
Okula giden öÄrenciler okul sınavlarında daha iyi hazırlanabilmek için
Kızılay dershane öÄretmenlerinden etüt dersleri alabiliyorlar. Sınav öncesinde sınırsız etüt ile konu tekrarı ve soru çözümü yaparak her soruyu görme Åansını yakalayan öÄrenciler için her konuya önem veriliyor. En çok soru çıkan konular belirlenerek baÅarıyı kesin hale getiren öÄretmenler en iyi ders notlarını hazırlıyorlar. Daha ayrıntılı bilgiye ulaÅmak için web sitemiz olan
http://www.kizilaybutikdershane.com/ adresini ziyaret ediniz.