Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biri olan ve en baÅarılı öÄrencileri içinde barındıran Orta DoÄu Teknik Ãniversitesi
Odtülüler dershanesi, kurulduÄu günden bu zamana dek istikrarlı bir büyüme ortaya koymuÅ ve her geride kalan gün gücüne güç katarak ilerlemiÅtir. Seneler içerisinde pekçok meslek dalında öÄrenci yetiÅtirmeyi baÅarmıÅ, danıÅmanlık ve eÄitim hizmetlerinde ön sıralarda kendine yer bulmuÅtur.
Bu eÄitim kurumu alanında en iyilerini eÄitim veren uzman eÄitimcileriyle beraber ayrıca en seçkin yönetici kadrosu, eÄitim koçları ve güçlü öÄretmen kadrosu ile birlikte kaliteli eÄitimi en saÄlıklı bir biçimde sunmayı kendisine hedef kabul etmiÅtir.
Odtülüler Dershanesi, bireysel geliÅimin devamlılıÄı ve yükselerek meydana gelmesinin gerekliliÄini esas alarak iÅlerini bu doÄrultuda yaparak ilerler.
Odtütüler dershanesi
http://www.odtululerdershanesi.org/ olarak her öÄrencinin öÄrenme modeli ve farklılıÄı göz önünde alıp öÄrencilerin üretkenliÄi, fikirleri ve eleÅtirileri ciddiye alarak iÅlerini bu doÄrultuda yürütür. Her öÄrenciyi ayrı ayrı ilgilenip sorunlarına çözüm arayıÅlarına girerek en mutlak çözümleri bulma yönünde çaba sarf ederek iÅlerini devam ettirir.