Sizler de mesleki kariyerinizde rakiplerinize göre fark yaratmak ister misiniz? Cevabınız evet ise EÄitim Noktasının yurtdıÅı dil eÄitimi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 14 yıldır sektörde hizmet veren danıÅmanlık firmamız yurtdıÅında eÄitim alan deneyimli bir ekip ile profesyonel hizmetler vermektedir.
Kendini ve hizmetlerini sürekli geliÅtiren firmamız yurtdıÅı dil okulu seçeneklerini sunarak en iyi okullarda dil eÄitimi almanızı saÄlar. Sektördeki yeniliÄin öncüsü olan EÄitim Noktası ile sizlerde kariyerinizi Åimdiden saÄlamlaÅtırabilirsiniz.
Güvenilir DanıÅmanlık Hizmetleri
EÄitim Noktası olarak work and study seçeneklerimiz ile de sizlere büyük avantajlar saÄlıyoruz. KiÅiye özel hizmetlerimiz ile dünya genelinde kaliteli eÄitim veren okullara sizleri yerleÅtiriyoruz. Nazik ve güler yüzlü ekibimiz ile hizmetlerimizden memnun kalacaksınız. YurtdıÅı eÄitimleriniz için gerekli olan yurtdıÅı vizesi almayı da dert etmeyin. EÄitim Noktasının deneyimli ekibi ile % 99 vize baÅarı oranına sahibiz. Vize sürecinde sizin için gerekli her türlü evrakı hazırlıyoruz ve baÅvuruyu yaparak vizeyi almanızı saÄlıyoruz. Hangi ülkeyi tercih ederseniz uygun bilet ve konaklama hizmetlerini de sunarak eÄitiminiz boyunca sürekli iletiÅim kuruyoruz ve sizlere desteÄimizi esirgemiyoruz.
egitimnoktasi.com.tr