Trigger ile socker teknolojilerinin birleÅtirici özelliÄiyle yüksek hız sunan Suppsay
canlı destek yazılım sistemleri, kurumsal web çözümleri sunmaktadır. Web siteleri ve dijital ticaret siteleri için oluÅturulan
canlı yardım bölümlerini, teknolojiden faydalanarak tasarlamaktayız. Ticaret ürünü, tanıtımınızı yaptıÄınız hizmet ve web kurumsal faaliyetlerinizde, kullanıcıların ve müÅterilerin en hızlı biçimde ve kolay kullanılabilir özelliÄiyle eriÅmesini saÄlamaktadır.
Canlı Destek Yazılımı İçin Gereken Programlar
Suppsay yazılımları, tüm web programları ve tüm uygulamalar ile uyumlu çalıÅma özelliÄine sahiptir. Facebook, Twitter ve
whatsapp canlı destek programları yanı sıra Web Widget, Skype ve Telegram uygulamaları ile entegre olabilmekte, fonksiyonel kullanım saÄlamaktadır. Dijital web hizmetleri dahilinde hız, güven, kalite ve tasarım avantajları saÄlamaktadır.
Suppsay Fonksiyonları
GeliÅmiÅ yazılım programları sayesinde geliÅmiÅ ayarlarda panel ve yönetim ayarları, geliÅmiÅ rapor ve analiz ile müÅteri kaydetme opsiyonları saÄlamaktadır. SatıŠartıÅı saÄlayan
canlı destek sistemi, sistem üzerinde ziyaretçi kaydetme fonksiyonu sayesinde hızlı ve anında yardım fonksiyonu saÄlamaktadır. Anlık, günlük, haftalık ve aylık istatistik sunma, doküman olarak alma avantajları saÄlamaktadır.
https://suppsay.com/