Ä°Å olanaklarında daha avantajlı bir hale gelebilmek için sertifikalar alınarak iÅ verene kendinizi göstermeniz her zaman yararlı olacaktır. Bunun için eÄitim veren bir çok farklı kuruluÅ yer almaktadır. Yıllardır bu iŠüzerinde insan eÄitimi için çalıÅan Kariyeradam ihtiyacınız olan her alanda Åuan da destek saÄlamaktadır. Ãzellikle iÅverenler onaylanma yerine de önem vermektedir ki bu anlamda MEB, CSGB ve ULED eÄitimlerini en iyi Åekilde saÄlamaktadır. Bu eÄitimler yıl içinde belirli süreler içinde tekrarlanarak verilmektedir.
Ãzellikle MEB alanında verilen eÄitimler arasında bilgisayar alanında ve insan kaynakları yönetimi ile ilgili yoÄun eÄitimler verilmektedir. CSGB alanında ise uzmanlık eÄitimleri, ilk yardım eÄitimleri, iÅ güvenliÄi eÄitimi ve sertifikası vermektedir. ULED için satıŠpazarlama, giriÅimcilik, halkla iliÅkiler, iÅaret dili, proje yönetimi gibi önemli sektörler için eÄitimleri saÄlamaktadır. Bu eÄitimlerden bazılarını CV içinde bulundurulduÄunda iÅverenin sizin için düÅünceleri deÄiÅecektir.
AldıÄınız eÄitim esnasında Kariyeradam Åikayet ve öneri alanında da isteklerinizi yönlendirme ve hızlı cevap almanız saÄlanmaktadır. Bilinmelidir ki Kariyer Adam oylanma aÅamasında da Åikayeti en az alan kurumlardan birisidir.
tavsiyeedilir.net/firma/kariyeradam-uzaktan-egitim-kurumlari-insan-kaynaklari-tesvik-programi