Kariyeradam resmi internet sitesi üzerinden kullanıcıların uzaktan eÄitim almasını saÄlayarak hizmet veren sitelerden biridir. Site uzaktan eÄitim kalitesine her gün bir hizmeti dahil ederek türleri arasında ön sıralarda yer almayı baÅarıyor.
Türkiye'nin neresinde olursa olsun yardım talep eden firma ya da Åahıs için eÄitim imkanı sunulmakta. Kariyeradam isminin özelliÄini yansıtarak kariyer konusunda tek bir basamak ile yetinmeyen ve her seferinde yeni bir hedef belirleyen kiÅilerin tercihi durumuna gelmiÅtir. Böylece kendisinden hizmet talep eden firma ve Åahısların standartlarını ve bu doÄrultuda belirledikleri hedefleri gözden geçirerek raporlayan ve bu rapor doÄrultusunda eÄitim içeriÄini hazırlayan site bu iÅlemleri geciktirmeden gerçekleÅtirerek kiÅinin hedefine kısa sürede ulaÅmasına destek veriyor.
Kariyeradam Åikayet hattı ve internet üzerindeki forumu sayesinde eleÅtiriye açık olduÄunu ispatlayan siteye her türlü talep ve istekleri de ulaÅtırmak mümkün olabilmekte. Tüm bunların sayesinde verdiÄi hizmetleri sonrasında da takip ederek sunduÄu hizmetin fayda analizini de yapmakta olan internet sitesi bu nedenle de tercih ediliyor. Ayrıca müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅan site yeterli ve gerekli donanıma sahip kadrosu nedeniyle de tercih ediliyor.
tesvikprogrami.com/kariyeradam