Ãniversiteden mezun olan yeni mezun gençler hemen kariyer yapma arayıÅında bulunuyorlar. Oysa ünlü bir Åairimizin de belirttiÄi üzere aÄır aÄır çıkacaksın bu merdivenler... Bu bakımdan mutlaka öncelikle planını ve programını belirledikten sonra iÅ hayatıyla yüzleÅmelidir yeni mezun.
Bütünüyle 2010 yılından bu yana Milli EÄitim BakanlıÄıyla birlikte koordineli olarak yeni mezun gençlere yönelik uzaktan kariyer eÄitimi vermeye devam eden Kariyeradam çalıÅmalarını her yönüyle ileriye taÅımaya devam ederek yeni mezun gençlerin neler yapabilecekleri noktasında onlara yol gösterici etkili eÄitim paketleri hazırlıyor. Böylelikle onların her alanda çalıÅma fırsatı yakalamasını ve her anlamda istihdam edilmeyi istediÄi alanda bulunmasını saÄlayan etkileriyle çalıÅmalarına tüm yönleriyle bu alandan devam ediyor.
Bütün bu boyutlarıyla düÅünülecek olunduÄu zaman tamamen bilinçli, iÅ dünyasının gerekliliklerini yerine getirecek donanımda yeni mezun gençlerin çalıÅma hayatına katılması amaçlanmaktadır. Ayrıca iÅ tecrübesi bulunan kiÅiler için de yöneticilik vasıfları ve bir kiÅide liderlik vasıflarının neler olması gerektiÄine dair uzmanlardan eÄitimler verilmektedir. Kesinlikle baÅarı kaydetmeye devam eden sistem Kariyeradam Åikayet konusunda en ufak bir Åikayet dahi almamıÅtır.
tuketicimemnuniyeti.com/egitim/kariyeradam-egitim-kurumlari